MERSİN / SİLİFKE - Gazi Ortaokulu

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Ock

ZORBA OLMA MARUZ KALMA Erasmus konsorsiyum projesinde işbaşı gözlem sonucunda öğretmenimiz Alev UĞUR deneyimlerini okul personeline sunarak öğretmen arkadaşları Siber Zorbalık konusunda bilgilenmek konusunda sunumunu aktarmaktadır.

Ara

Yeni yılın öncelikle ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve barış getirmesini diliyorum.

Gazi Ortaokulu ailesi olarak yeni yılda daha donanımlı, daha başarılı ve örnek gösterilen bir eğitim-öğretim hizmeti sunma azmi ve kararlılığı içerisinde olacağız.

Bu vesile ile 2023 yılının tüm öğrenci, veli, öğretmen ve çalışanlarımıza, başta sağlık, mutluluk ve başarılar getirmesini gönülden temenni ederim.

Kas

SİLİFKE KAYMAKAMLIĞIMIZIN

Kas

CUMHURİYETİMİZİN 99. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNDE BAYRAMIMIZI OKULUMUZDA BÜYÜK BİR COŞKU  VE GURUR İÇERİSİNDE KUTLADIK. EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRETMEN VELİ VE ÖĞRENCİLERİMİZE OKULUMUZ ADINA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ .

Ekm

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİGİ GENEL KURUL TOPLANTIMIZI YAPTIK OKULUMUZ ADINA TÜM VELİLERİMİZE  OKUL AİLE BİRLİGİMIZE SINIF  TEMSİLCILERİMİZE ÖĞRETMENLERİMIZE  VE DİĞER PAYDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Ekm

İlcemiz de 29 Ekim CUMHURİYET BAYRAMI nedeniyle spor alanında etkinlikler düzenlenmiştir. Okuluzunda katılımını sağladığı voleybol turnuvasında kız ogrencilerimizden oluşan takımımız ilçe birincisi, erkek öğrencilerimizden olusan takımımız ise ilce üçüncüsü olmuştur. Gazi ortaokulu ailesi olarak emeği geçen öğretmen ve ogrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ağu

KENDİ İMKANLARIMIZLA OKULUMUZA YAPILAN ÇALIŞMALARIMIZ

*Ana bina ve ek bina dahil tüm derslik,oda,  atölye,koridor ve eklentilerin bakımı ve boyanması yapıldı.

*Tüm dersliklerimize boya üstü bordür/kuşak montajı yapıldı.

*Okul  ana giriş  kapıları dahiltoplam 13 ana kapı , kantin ve pencere kapıları ,koridor korkulukları yağlı siyah ve beyaz boya ile boyandı.

*İdari odalar başta olmak üzere  bahçe, koridor vb.  tadilat , değişiklik ve onarımları yapıldı.

*Okul içi tabelaları, isimlikleri Okul Öncesi ve İlköğretim Yönetmeliğine uygun olarak tamamlandı.

*Okul kamera sistemi güçlendirilerek , Spor Salonumuz dahil tek bağlantı ve ilave kameralarla yenilendi.

Ağu

GELECEĞİMİZİN TEMİNATI ÇOCUKLARIMIZ VE YARINLARINI ŞEKİLLENDİRMEK  SİZLERLE ETKİLİ İLETİŞİM KURABİLMEK ADINA TÜM  PAYDAŞLARIMIZIN  SOSYAL MEDYA KANALLARIMIZIN  TAKİBİNİ ÖNEMSİYORUZ.